Esiintymispalvelut

Solistisesti harmonikalla tai muusikoiden kera!

Esityksen kesto ja hinta-arvio on sovittavissa muutaman minuutin ohjelmasta konserttikokonaisuuteen. Esitys on räätälöitävissä myös eri tapahtumien yhteyteen tarvittavalla kokoonpanolla; myös pelkällä harmonikalla.

Kohdeyleisönä ovat kaikki: lapset, nuoret, aikuiset ja seniorit.

Kiehtovin värein soivan harmonikkapianoduon ohjelmisto on monipuolinen ja mukaansatempaava.

Sirpa Kainulainen (harmonikka) ja Tiina Karhu-Ahtonen (piano) ovat molemmat kokeneita esiintyjiä sekä pedagogeja. Duona he ovat esiintyneet esimerkiksi Joensuun musiikkijuhlilla ja klassisella ohjelmistolla eri kirkoissa. Tältä duolta taittuu klassisen ohjelmiston lisäksi niin suomalaiset kansansävelmäsovitukset, ranskalaiset valssit kuin tuliset tangotkin. Pianisti tarvitsee esityksessä pianon tai flyygelin. Tarvittaessa pianisti voi tuoda mukanaan oman digitaalipianon.

Musiikkipalvelu MuSiKa pyrkii tarjoamaan korkeatasoista ja helposti saavutettavia musiikkielämyksiä. Otathan rohkeasti yhteyttä, kun tarvitset musiikillista ohjelmaa tilaisuuteen! 

 

Harmonikat

Musiikkipalvelu Sirpa Kainulainen, MuSiKa toimii Harmonikkamyynti Dýnamiksen edustajana. Saatavana on Bugarin pienten soittajien mallisto ja sopimuksen mukaan toimitamme kokeiluun varastosta niin uusia kuin käytettyjä harmonikkoja sekä varusteita. Räätälöimme Teille henkilökohtaiset tarjouspaketit kaikilla haluamillanne varusteilla.

Yhteydenotot:

Harmonikkamyynti Dýnamis / Pasi Hirvonen
www.dynamismusic.com
P. 040-735 0909
pasihh@yahoo.com