Palvelut / Opetus / Keikkapalvelu / Harmonikat

Hinnat 1.8.2020 alkaen. Hinnat sisältävät 30 opetuskertaa vuodessa. Aiempaa soittokokemusta ei edellytetä, vaan MuSiKa tarjoaa opetusta lapsista aikuisiin!

Harmonikansoiton yksilöopetus

Aloitamme tutustumisen harmonikan saloihin helposti, pienimpien soittajien kanssa leikinomaisella tavalla. Viikoittaisten oppituntien pituudet ovat 30 min tai 45 min. Soittotunnin pituus sovitaan henkilökohtaisen toiveen mukaan.

HINNASTO:

 • Instrumenttiopetus 30 min / viikko (ikäsuositus alle 8-v.) lukukausimaksu 400 €
 • Instrumenttiopetus 45 min / viikko (ikäsuositus yli 8-v.) lukukausimaksu 570 €
  Sisaralennus lukukausimaksusta 10 %.
 • Instrumenttiopetus 30 min + ryhmäopetus 45 min / viikko, lukukausimaksu 570 €
 • Instrumenttiopetus 45 min + ryhmäopetus 45 min / viikko, lukukausimaksu 750 €
 • Instrumenttiopetus, kertatuntikorvatus 30 min/ 30 €
 • Instrumenttiopetus, kertatuntikorvaus 45 min/40 €

Harmonikkaorkesteri MuSiKa

Orkesteri kokoontuu kerran viikossa Taidekoulu Estradin tilassa. Soittajina ovat 7–vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset sekä nuoret. Harmonikkaorkesteri MuSiKa:n ohjelmisto on monipuolinen: - lastenmusiikkia, kansansävelmiä, klassista, sekä pop -ja rocksävelmiä. Orkesteri esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa ja tekee yhteisprojekteja eri oppilaitosten oppilaiden ja taiteenalojen kanssa. Toimintaan kuuluvat myös erilaiset esiintymiset, konsertit -ja kilpailuretket!

 • Vähintään kolme soittajaa
 • Lukukausimaksu 300 €

Harmonikkaorkesteri Seniorit

Orkesteri kokoontuu kerran viikossa Taidekoulu Estradin tilassa. Harmonikkaorkesteri Seniorit- ohjelmisto räätälöidään soittajien omien toiveiden pohjalta. Orkesteri esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa ja tekee yhteisprojekteja eri oppilaitosten oppilaiden ja taiteenalojen kanssa. Toimintaan kuuluvat myös erilaiset esiintymiset ja konsertit.

 • vähintään kolme soittajaa
 • Lukukausimaksu 300 €

Harmonikkamuskari Harmonikka-Muksut

Toiminta perustuu varhaisiän musiikkikasvatuksen toimintaperiaatteisiin. Tunneilla opetellaan leikinomaisesti harmonikansoiton alkeita. Lisäksi leikitään, lauletaan ja musisoidaan mm. rytmisoittimilla. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa ja oppitunnin pituus on 45 min. Oman instrumentin hankintaan ei velvoiteta, vaan etsimme jokaisen soittajan syliin sopivan vuokraharmonikan.

 • Vähintään kolme soittajaa (4-5-vuotiaat)
 • Lukukausimaksu 300 €

Harmonikkavalmennus Harmonikka-Musikantit

Opetusperiaatteena on instrumenttiopintoihin valmentava toiminta ja opetus on jatkoa Harmonikka- Muksujen toimintaan (ei edellytä aiempaa Harmonikka-Muksuihin osallistumista). Harmonikka-Musikantit - ryhmässä työstetään soittokappaleiden rytmisiä aiheita rytmisoittimien avulla. Myös harmonikkakappaleiden melodioihin perehdytään nuottien lisäksi myös laulamalla. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa ja oppitunnin pituus on 45 min. Oman instrumentin hankintaan ei velvoiteta, vaan yhdessä etsimme soittajan syliin sopivan vuokraharmonikan.

 • vähintään kolme soittajaa (5-7-vuotiaat)
 • Lukukausimaksu 300 €

Musiikkia juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin!

Tarvitsetko tapahtumaasi musiikkia? MuSiKalta voit tilata harmonikkamusiikkia toiveesi mukaan joko solistisesti tai erilaisissa yhtyekokoonpanoissa.

Opetus -ja esiintymistiedusteluihin sekä muihin kysymyksiin vastaan mielelläni! Lähetäthän viestisi sähköpostitse osoitteeseen:

Harmonikat

Musiikkikoulu Sirpa Kainulainen, MuSiKa toimii Harmonikkamyynti Dýnamiksen edustajana Lappeenrannan seudulla. Jatkuvasti paikan päällä on Bugarin pienten soittajien mallisto ja sopimuksen mukaan toimitamme kokeiluun Harmonikkamyynti Dýnamiksen varastosta niin uusia kuin käytettyjä harmonikkoja sekä varusteita. Teemme arvion mahdollisesta vaihtosoittimestanne ja räätälöimme Teille henkilökohtaiset tarjouspaketit kaikilla haluamillanne varusteilla.

Yhteydenotot:

Harmonikkamyynti Dýnamis / Pasi Hirvonen
www.dynamismusic.com
P. 040-735 0909
pasihh@yahoo.com