Palvelut / Opetus / Keikkapalvelu / Harmonikat

Hinnat 1.8.2019 alkaen. Hinnat sisältävät 30 opetuskertaa vuodessa.

Harmonikansoiton yksilöopetus

Aiempaa soittokokemusta ei edellytetä, vaan MuSiKa tarjoaa opetusta lapsista aikuisiin!

Aloitamme tutustumisen harmonikan saloihin helposti, pienimpien soittajien kanssa leikinomaisella tavalla. Viikoittaisten oppituntien pituudet ovat 15 min, 30 min tai 45 min. Soittotunnin pituus sovitaan henkilökohtaisen toiveen mukaan.

HINNASTO:

 • Instrumenttiopetus 30 min / viikko (ikäsuositus alle 8-v.) lukukausimaksu 400 €
 • Instrumenttiopetus 45 min / viikko (ikäsuositus yli 8-v.) lukukausimaksu 570 €
  Sisaralennus lukukausimaksusta 10 %

Kertatuntikorvaus:

 • Instrumenttiopetus 30 min kerta 30 €
 • Instrumenttiopetus 45 min kerta 40 €

Harmonikkaorkesteri MuSiKa

Orkesteri kokoontuu kerran viikossa Sammonlahdessa. Soittajina ovat 7–vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset sekä nuoret. Harmonikkaorkesteri MuSiKa:n ohjelmisto on monipuolinen: - lastenmusiikkia, kansansävelmiä, klassista, sekä pop -ja rocksävelmiä. Orkesteri esiintyy erilaisissa tilaisuuksissa ja tekee yhteisprojekteja eri oppilaitosten oppilaiden ja taiteenalojen kanssa. Toimintaan kuuluvat myös konsertti- ja kilpailuretket!

HINNASTO:

 • Instrumenttiopetus 30 min + ryhmäopetus 45 min / viikko, lukukausimaksu 550 €
 • Instrumenttiopetus 45 min + ryhmäopetus 45 min / viikko, lukukausimaksu 750 €

Harmonikkamuskari Harmonikka-Muksut

 • Ryhmäopetusta 3-4 -vuotiaille sekä 5-6 -vuotiaille, 4-5 oppilasta / ryhmä
  Toiminta perustuu varhaisiän musiikkikasvatuksen toimintaperiaatteisiin. Tunneilla opetellaan leikinomaisesti harmonikansoiton alkeita. Lisäksi leikitään, lauletaan ja musisoidaan mm. rytmisoittimilla. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa ja oppitunnin pituus on 45 min. Oman instrumentin hankintaan ei velvoiteta, vaan etsimme jokaisen soittajan syliin sopivan vuokraharmonikan.
 • Lukukausimaksu: 300 €

Harmonikkavalmennus Harmonikka-Musikantit

 • Ryhmäopetus 5-7 -vuotiaille, 2 oppilasta / ryhmä
  Opetusperiaatteena on instrumenttiopintoihin valmentava toiminta ja opetus on jatkoa Harmonikka- Muksujen toimintaan (ei edellytä aiempaa Harmonikka-Muksuihin osallistumista). Harmonikka-Musikantit - ryhmässä työstetään soittokappaleiden rytmisiä aiheita rytmisoittimien avulla. Myös harmonikkakappaleiden melodioihin perehdytään nuottien lisäksi myös laulamalla. Ryhmä kokoontuu kerran viikossa ja oppitunnin pituus on 45 min. Oman instrumentin hankintaan ei velvoiteta, vaan yhdessä etsimme soittajan syliin sopivan vuokraharmonikan.
 • Lukukausimaksu: 300 €

Harmonikkaorkesteri MuSiKa

 • Orkesterikerrat lukukausi sis. konsertti 300 €
 • Vähintään kolme soittajaa

Harmonikkaorkesteri Seniorit

 • Orkesterikerrat 300 €
 • Vähintään kolme soittajaa

Musiikkia juhlatilaisuuksiin ja tapahtumiin!

Tarvitsetko tapahtumaasi musiikkia? MuSiKalta voit tilata harmonikkamusiikkia toiveesi mukaan joko solistisesti tai erilaisissa yhtyekokoonpanoissa.

Opetus -ja esiintymistiedusteluihin sekä muihin kysymyksiin vastaan mielelläni! Lähetäthän viestisi sähköpostitse osoitteeseen:

Harmonikat

Musiikkikoulu Sirpa Kainulainen, MuSiKa toimii Harmonikkamyynti Dýnamiksen edustajana Lappeenrannan seudulla. Jatkuvasti paikan päällä on Bugarin pienten soittajien mallisto ja sopimuksen mukaan toimitamme kokeiluun Harmonikkamyynti Dýnamiksen varastosta niin uusia kuin käytettyjä harmonikkoja sekä varusteita. Teemme arvion mahdollisesta vaihtosoittimestanne ja räätälöimme Teille valtakunnan kovimmat henkilökohtaiset tarjouspaketit kaikilla haluamillanne varusteilla.

Yhteydenotot:

Harmonikkamyynti Dýnamis / Pasi Hirvonen
www.dynamismusic.com
P. 040-735 0909
pasihh@yahoo.com